Bericht versturen
Xincheng Inflatables ltd
E-mail info@reliableinflatable.com TEL. 86--13711630819
Huis >
Xincheng Inflatables ltd Bedrijfprofiel

Xincheng Inflatables ltd

Om een leider in de industrie te worden en eersteklas producten en diensten te leveren aan onze klanten.

Professionele opblaasbare speelgoedfabrikant in China met hoogwaardige opblaasbare glijbaan, bouncy, fun city, warer park en elke opblaasbare op maat.
China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten
Bedrijfssoort: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper
Merken: Xincheng
Aantal werknemers: <300
Jaarlijkse Verkoop: 1500000-2000000
Gevestigd jaar: 2006
Exportp.c.: 90% - 100%
Inleiding

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 0

 • Welkom bijGuangzhou Xincheng opblaasbare amusementsapparatuur Co., Ltd., een toonaangevende fabrikant van opblaasbare uitsmijters, kastelen, sportspellen, obstakelbanen, waterslides, water speelgoed, tenten, paintball, boog, ballon, Air Dancer, Photobooth, boten, mascotte,Cartoonfiguren, Filmscherm, Vakantieversieringen, Reclameproducten, enz., dat is opgericht in2006als een van de grootste opblaasbare fabrikanten in China, meer dan17jarenlange ervaring in opblaasbare toestellen.

 

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bedrijfssoort

 

Fabriek van de fabrikant

 

Hoofdproducten

 

Opblaasbare producten zoals Commercial Inflatable Game, Residential Inflatable Game,

Luchtverzegelde waterspelen, opblaasbare tent, opblaasbare boot.

Top 3 markten

Europa 37,00%

Noord-Amerika 25,00%

Midden-Oosten 11,00%

 

Certificering van producten

 

Voor de toepassing van deze richtlijn geldt dat:

 

Fabriekslocatie

 

Guangzhou, China

 

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 • We hebben klanten van over de hele wereld en de meeste van onze klanten komen uit Europese landen.Om de privacy van onze klanten te beschermen.We kunnen ze hier geen informatie laten zien, maar we kunnen het je privé aanbieden als dat nodig is.

- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 • Laat me jullie onze technologie voorstellen:

 

1.Materiaal- Al het materiaal dat we gebruikten is van Plato, dat is ook het beste materiaal in China voor het maken van opblaasbaar speelgoed, voor de binnenste buffers gebruiken we ook PVC, wat ervoor kan zorgen dat onze producten duurzamer zijn.Het materiaal heeft brandwerende eigenschappen die voldoen aan de nieuwste Europese normen.

 

2.Drukwerk- We nemen digitale verf met milieubescherming, niet-giftig, we zullen ook extra bescherming vloeistof coating op die ook wordt geïmporteerd uit de VS, zodat de verf zal niet snel vervagen.En ook...De verf heeft de SGS-test doorstaan en is loodvrij. Dit is erg belangrijk voor opblaasbare producten, omdat de meeste van onze producten door kinderen worden gebruikt.

 

3.Naaien -We nemen speciale dubbel naald naaien en de naaimachine is geïmporteerd uit Japan. De zware nylon draden zijn sterk en heeft het SGS-certificaat gepasseerd.

 

4.Vervoer- We hebben onze verzendingsagent, ze hebben veel ervaring in verzending en ze zullen het goed afmaken.

 

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 4

Service

Guangzhou Xincheng opblaasbare amusementsapparatuur CO., ltd., een toonaangevende fabrikant vanOpblaasbare producten, die is opgericht in 2006 als een van de grootste opblaasbare fabrikanten in China, meer dan 17 jaar ervaring in opblaasbare producten.Met professionele houding en oprechte dienst om de erkenning te winnenvan klanten in verschillende landen.

- Ik weet het niet.

 

1. Gratis ontwerpdienstWij zullen een gesprek met u voeren om uw ontwerpbehoeften, doelen en voorkeuren en eventuele specifieke eisen die u in gedachten heeft te begrijpen.Ons professionele ontwerpteam zal ontwerpen volgens uw behoeften.

 

2.3 jaar garantie: In deze periode, als het product problemen ondervindt als gevolg van fabricagefouten of storingen, is de garantie van kracht.

 

3.Norme EN14960:Alle opblaasbare spelletjes die wij aanbieden, zijn vervaardigd volgens de nieuwste EN14960 norm.De norm stelt richtlijnen vast om het risico op ongevallen tot een minimum te beperken, verwondingen of structurele storingen.

 

4.Professionele Pre-sales service: Wij zorgen ervoor dat klanten gemakkelijk accurate en gedetailleerde productinformatie hebben.en alle relevante documentatie of certificeringen van onze productenHet doel is om klanten te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen.

 

5.Perfect. naverkoopservice: Na de aankoop, zullen we assistentie video met product installatie, setup, en winkel te bieden.

 

 

 

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Welkom bij Guangzhou Xincheng Inflatable Amusement Equipment Co., Ltd.

 

 

 • In 2006,Ons bedrijf is opgericht met een duidelijke visie en doel, gedreven door de ambitie en ondernemersgeest van de oprichters.het delen van verantwoordelijkheden en het dragen van meerdere hoeden om verschillende aspecten van het bedrijf te behandelen.

 

 • In 2009,Met de geleidelijke ontwikkeling van het bedrijf heeft ons bedrijf in 2009 een fabriek van 500 vierkante meter opgericht. We hebben geavanceerde machines en apparatuur geïntroduceerd met een grotere fysieke ruimte.Dit is een belangrijke stap in de richting van de verbetering van de kwaliteit van de produktie..

 

 • In 2013,Met de aanzienlijke toename van de productiecapaciteit van het bedrijf is de schaal van het bedrijf uitgebreid tot 1200 vierkante meter, de technologie is verder verbeterd,die de efficiëntie hebben verbeterd, nauwkeurigheid en productiviteit, wat resulteert in kortere productiecycli en een hogere output.

 

 • In 2015,Met de oprichting van een professioneel verkoopteam in 2015 wilde ons bedrijf de markt effectiever penetreren.hun behoeften begrijpen, en het presenteren van de producten of diensten van het bedrijf om aan die behoeften te voldoen.

 

 • In 2023,De uitbreiding van het fabrieksterrein is verbeterd tot 3000 vierkante meter fabriek met twee werkplaatsen, ook is de bedrijfsstructuur verder verbeterd, zoals productie, ontwerpen,kwaliteitscontrole en logistiek enz.De grotere productiecapaciteit heeft ons bedrijf in staat gesteld om grotere orders te vervullen, de kwaliteit constant te houden en aan de groeiende marktvraag te voldoen.

 

 • Nu...De nieuwe kantoorruimte biedt een speciale omgeving voor het verkoopteam en ontwerpers om effectief samen te werken en te communiceren.Teamleden konden gemakkelijk ideeën uitwisselen., projecten bespreken en samenwerken aan verkoopstrategieën, productontwerpen en marketinginitiatieven.

 

 

Ons Team

China Xincheng Inflatables ltd Bedrijfsprofiel 0

 

We hebben het professionele ontwerpteam met ervaren 3D computertechnici samen met grafische ontwerpers en patronenmakers, ervaren naaistechnieken en unieke innovatieve producten.

 

 • Ontwerp-Ons ontwerpteam heeft de mogelijkheid om projectvereisten te analyseren en innovatieve ontwerpoplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen van de klant.en functionaliteit om ontwerpen te maken.

 

 • Naaien -We gebruiken dubbel steken en viervoudig steken en alle naaldwerkers hebben meer dan 8 jaar ervaring in opblaasbare spellen. Ze kunnen de spellen snel en mooi naaien.

 

 • Snijden... We gebruiken een uit Duitsland geïmporteerde geautomatiseerde snijmachine, die materiaal nauwkeurig, soepel en snel kan snijden.

 

 • Drukwerk-We gebruiken de beste digitale drukvaardigheden om de kwaliteit van opblaasbare producten te garanderen.

 

 • QC- Nadat de producten klaar zijn, hebben we een professionele inspecteur om de kwaliteit te controleren voordat ze worden verpakt.Voor de verzending zal een van onze inspecteurs alle producten opnieuw controleren om fouten te voorkomen.

 

 

Vertrouw op ons professionele team en zorg voor de beste kwaliteit producten voor u!

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13711630819
Liaocaidorp, Zhongluotan-stad, baiyun district, Guangzhou, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons