Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

Onthaal aan Xincheng opblaasbaar Ltd, een belangrijke fabrikant van opblaasbare sprong, combo, opblaasbare dia, pretstad, waterspelen, opblaasbare tent, paintball en boog, model, ballon, luchtdanser, enz., dat in 2006 als één van de grootste opblaasbare fabrikanten in China, de ervaring van meer dan 14 jaar in inflatables wordt gevestigd.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten van en het grootste deel van onze cliënten zijn van de Europese landen, weet u dat de Europese landen op opblaasbaar speelgoed, voor het beschermen van privancy van onze cliënten zeer strikt zijn, kunnen wij hen geen informatie tonen hier, maar wij kunnen u in privé indien nodig aanbieden.

 

Laat me eenvoudig onze technologie aan u introduceren:

Ongeveer materiaal, al materiaal dat wij zijn van Plato dat ook het beste materiaal in China voor het maken van opblaasbaar speelgoed is hebben gebruikt, voor binnenschotten wij gebruiken ook pvc dat kan verzekeren onze producten duurzamer zijn. het materiaal heeft vuurvast kenmerk die aan de nieuwste Europese normen voldoen.

 

Voor druk, keuren wij het digitale schilderen met niet-toxische milieubescherming goed, zullen wij ook extra beschermingsvloeistof toevoegen die behandelen op welke ook uit de V.S. wordt ingevoerd, zodat het schilderen niet gemakkelijk langzaam zal verdwenen worden.

 

Ongeveer verschepend, hebben wij onze cargadoor, hebben zij rijke ervaring in het verschepen en zij zullen het goed beëindigen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onthaal aan Xincheng opblaasbaar Ltd.

 

Xincheng inflatables ltd wordt gevestigd in 2006, als één van de grootste opblaasbare fabrikanten in China, de ervaring van meer dan 8 jaar in productie opblaasbare sprong, combo, opblaasbare dia, pretstad, waterspelen, opblaasbare tent, paintball en boog, model, ballon, luchtdanser, enz.

 

Wij hebben het professionele ontwerpteam die deskundige 3D computertechnici samen met Grafische Ontwerpers en Patroonmakers, bekwame het naaien technieken en uniek innovatieve producten zijn.
De Xinchengontwerper verstrekt over 10pcs de nieuwe ontwerpspelen in elke maand voor cliënt kiezen en wij kunnen ook ontwerp als eisen van de cliënt verstrekken.

 

In het productieproces, keurt Xincheng vele geavanceerde en bekwame technieken goed.
Alle spelen worden gemaakt volgens de nieuwste EN14960-norm en kiezen het beste 0.55mm geteerde zeildoek van pvc van Plato.
Wij keuren speciale dubbele naalden goed die naaien en de naaimachine wordt ingevoerd uit Japan. De op zwaar werk berekende nylon draden zijn sterk en heeft het SGS overgegaane certificaat.
Wij gebruiken high-end geautomatiseerde die snijmachine uit Duitsland wordt ingevoerd, dat materiaal kan snijden precies, regelmatig en snel.
Wij keuren de beste digitale drukvaardigheden goed om de kwaliteit van opblaasbare producten te verzekeren. De druk is met het vloeibare ingevoerd beschermen tegen de V.S., en de druk zal niet langer langzaam verdwijnt en gebruikte zijn. De verf heeft de SGS test en loodvrij overgegaan. Dit is zeer belangrijk voor opblaasbare producten, omdat het grootste deel van onze producten door kinderen worden gebruikt.

Xincheng ontmoet onze cliënten levert behoeften door de huis-aan-huisdienst, C&F, FOB-, door de lucht, door expresdienst die de eerste rangdienst is.

Xincheng heeft infatalbes opblaasbare producten aan over 100countries verkocht en een reputatie voor kwaliteit en de dienst in de wereldmarkt, vooral Europa, Noord-Amerikaan, Midden-Oosten en Australië enz. verdiend, die ons een footstone aan succes geven.
Wij kunnen onze cliënten ontmoeten leveren behoeften door de huis-aan-huisdienst, C&F, FOB-, door de lucht, door expresdienst die de eerste rangdienst is.

Wij zijn er stellig van overtuigd dat de beste kwaliteit en de goede naverkoopdienst basis van ons bedrijf zijn. In fabriek, hebben wij speciaal kwaliteitscontroleteam in elke afdeling die de kwaliteit controleren die zoals de eisen van de cliënt volledig zelfde is.

 

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Xincheng

Aantal werknemers : <300

Jaarlijkse omzet : 800000-150000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xincheng Inflatables ltd Certificaten China Xincheng Inflatables ltd Certificaten China Xincheng Inflatables ltd Certificaten